مقالات مدیریت کسب و کار و مدیریت کارمندان

امروزه کارکردن بدون این نرم‌افزارهای اداری تقریبا غیر ممکن است. بدون این نرم‌افزارها کارکردن مثل عبور از هفت‌خوان رستم است. این نرم افزارها به طور موثر به ما کمک کرده تا وظایف خود را بهتر به انجام برسانیم. مدیریت زمان، پروژه‌ها، سرعت و سایر موارد نیز از مزایای بی‌شمار استفاده از این نرم‌افزارهاست.

اگر شما نیز می‌خواهید سطح خود را در فضای کاری خود بالا ببرید این مقاله برای شماست. البته امروزه یادگیری این نرم‌افزارها جزو واجبات محسوب می‌شود. در این مقاله قصد داریم 10 نرم افزار اداری پرکاربرد و واجب بپردازیم فرقی ندارد که شما شاغل باشید یا دانشجو چون درهر صورت به آن نیاز پیدا خواهید کرد.


اهمیت استفاده از نرم‌افزارهای اداری


تصور کنید شما این قابلیت را دارید تا با یک کلیک فاکتور صادر کنید، یا با فشردن چند دکمه گزارش‌های مالی حرفه‌ای و جامعی تهیه کنید و یا بدون نیاز به حضور فیزیکی در جلسات حضور داشته باشید. تمام این موارد فقط بخشی از ویژگی‌های بی‌شمار نرم‌افزارهای اداری در دنیای امروز هستند. این نرم‌افزارها مانند عصای دست مدیران و کارمندان در بخش‌های مختلف عمل کرده و نقش زیادی در افزایش کارایی و عملکرد ارتباطات درون سازمانی ایفا می‌کنند.

این نرم افزارها کاربردهای زیادی دارند که بسته به نوع شغل متفاوت است به طور مثال: در شغل حسابداری، ابزارهای قدرتمندی برای ثبت تراکنش مالی، صدور فاکتور و تهیه گزارشات مالی در اخیتارتان قرار می‌دهد.

در بازاریابی، CRM ها به صورت منظم اطلاعات مشتریان را ذخیره و مدیریت کرده و کمپین‌های بازاریابی را از ابتدا تا انتها مدیریت می‌کنند. افرادی که در بخش منابع انسانی یک سازمان مشغول هستند نیز از طریق این نرم افزار‌ها می‌توانند فرایندهای مربوط به استخدام، آموزش، حقوق و دستمزد را به صورت خودکار انجام دهند.

معرفی 10 نرم افزار اداری پرکاربرد


مایکروسافت آفیس
Adobe Acrobat Reader
Trello
Google Calendar
Zoom
Microsoft Teams
Bitdefender
فتوشاپ یا کانوا
Evernote
Google Forms
 

مجموعه نرم افزارهای Office
 

نرم افزارهای Office مجموعه‌ای کاربردی  از نرم افزارهاست که توسط کمپانی مایکروسافت توسعه پیدا کرده است. این نرم‌افزارها به قدری شهرت پیدا کرده‌اند که اگر در شرکتی از آن استفاده نشود بنظر آن شرکت چیزی کم دارد. این مجموعه شامل برنامه‌های مختلفی است که وظایف مختلفی را پردازش می‌کند. مانند پردازش متون، صفحه گسترده یا همان اکسل، مدیریت ایمیل، مدیریت تقویم و غیره می‌باشد.

همین مجموعه نرم افزارهای مایکروسافت آفیس از نرم افزارهای کاربردی برای استخدام محسوب می‌شود که یادگیری آن لازم است.

برخی از محبوب ترین نرم‌افزارهای موجود در Office:

Microsoft Word: از دسته نرم افزارهای واژه پرداز است که برای نوشتن نامه، ایجاد اسناد و گزارش است.
Microsoft Excel: تجزیه و تحلیل داده‌ها وانجام محاسبات آماری بر روی آن و ایجاد نمودارها
Microsoft PowerPoint: ایجاد فایل‌های بصری برای جلسات، کلاس و ارائه‌ها
Microsoft Outlook: مدیریت ایمیل، دریافت و ارسال ایمیل و همچنین مدیریت تقویم و مخاطبین
Microsoft OneNote: یادداشت برداری و ضبط ایده‌ها و اطلاعات
Microsoft Access: اکسس برای ساخت پایگاه داده‌های کوچک بسیار کاربردی است.


این مجموعه ابزارها برای سیستم‌ عامل‌های ویندوز، مک نیز در دسترس است. نسخه‌های آنلاین این نرم‌افزار نیز وجود دارد که بربستر مرورگر است. این مجموعه ابزار، از آن دسته ابزارهای قدرتمند برای کارهای اداری است. طیف گسترده‌ای از وظایف مانند ایجاد اسناد، تجزیه و تحلیل داده‌ها و غیره را می‌توان با این بسته نرم‎افزاری پیش برد.
نرم افزار رایگان و بسیار کاربردی که توسط کمپانی نام آشنای ادوبی توسعه یافته است. این نرم افزار استاندارد جهانی برای مشاهده، چاپ، امضا و مدیریت فایل‌های PDF شناخته می‌شود. ویژگی‌هایی که این نرم افزاردراختیار شما قرار می‌دهد:

فایل‌های PDF را با حفظ کامل فرمت و جزئیات آن مشاهده کنید.
سرچ کردن روی اسناد
فرم های تعاملی موجود در PDF ها را تکمیل کنید.
امضای دیجیتال که روی نسخه رایگان دارای محدودیت است.


این بسته نرم‌افزاری برای پلتفرم‌های مختلفی از جمله ویندوز، مک، اندروید و IOS توسعه یافته است. به نسخه‌ تحت وب این نرم‎‌‌افزار نیز از طریق مرورگر می‌توان دسترسی داشت. در نسخه‌ رایگان این نرم‌افزار امکان تبدیل فایل‌های PDF به فرمت دیگر مانند ورد در نسخه رایگان وجود ندارد. نسخه رایگان این نرم‌افزار برای اکثر نیاز‌های کاربران خانگی و اداری مناسب است.

Trello سازماندهی و مدیریت بصری تسک‌ها و پروژه ها


ابزاری محبوب برای مدیریت پروژه‌ است که در سازماندهی و مدیریت جزئییات پروژهایتان بسیار کارآمد است. این نرم افزار قابلیت‌های فراوانی دارد و در زمانی که می‍خواهید پروژه‌ای را شروع کنید می‌توانید تمام فرایند‌های لازم برای انجام آن را در ترلو یادداشت کرده و از این طریق از شلوغی ذهنتان کاسته شود. مبنای این نرم افزار سیستم تابلو، کارت و لیست برای ساختاردهی و مدیریت وظایف است.

تابلو یا Board: برای هر پروژه می‌توانید یک تابلو جداگانه تعریف کنید.
کارت: هر کار یا تسکی که باید انجام شود در این قسمت تعریف می‌شود.
لیست: برای نمایش مراحل انجام یک کار، می‌توان لیستی در تابلوی مربوطه ایجاد کرد. (مثلا لیست: وظایف، در حال انجام، چک نهایی، انجام شده)
همچنین در هر کارت می‌توانید جزئیات تسک را شرح دهید. عنوان، شرح، زمان پایان، فایل‌های مرتبط و اعضای مرتبط با کار را نیزاضافه کنید.

Trello قبلیت های دیگر را نیز ارائه می‌دهد:

ایجاد چک لیست
برچسب گذاری روی هر کارت
جابجایی آسان کارت‌ها بین لیست‌های مختلف
کامنت و گفتگو برروی هر کارت بین اعضای یک تیم
شرکت های بزرگی از این نرم‌افزار برای مدیریت پروژه‌های خود استفاده کرده‌اند، مانند گوگل، ایکس و National Geographic.

ترلو بخاطر سادگی و انطعالف پذیری، برای مدیریت تیم‌های کوچک و بزرگ در انواع مختلف پروژه‌ها کاربردی است. این نرم‌افزار در دو نسخه رایگان و پولی ارائه می‌شود. نسخه رایگان به تنهایی ویژگی‌های خوبی دارد که برای اکثر افراد کافی است. نسخه پولی این نرم‌افزار امکانات بیشتر مانند تعداد بیشتر تابلو و کارت و لیست، ادغام با سایر برنامه‌ها و اتوماسیون وظایف را ارائه می‌دهد. همچنین نسخه وب‌ این نرم افزار نیز وجود دارد که بربستر مروگر کار می‌کند.
سرویس آنلاین رایگان برای مدیریت زمان و سازماندهی رویداد‌ها است که توسط کمپانی گوگل توسعه یافته است. با تقویم گوگل شما قادر هستید:

ایجاد رویداد: برای رویدادها و قرارملاقات‌های خود عنوان، تاریخ، زمان، جزئییات و حتی مکان را مشخص کنید.
مشخص کردن رویداد‌ها به صورت دوره‌ای: رویدادهایی که به صورت منظم تکرار می‌شوند را براحتی می‌توانید تنظیم کنید.
یادآور: برای رویدادهای مهم خود یادآور تنظیم کنید تا از فراموش کردن آن جلوگیری شود.
اشتراک گذاری تقویم: تقویم خود را باهمکاران، دوستان یا اعضای تیم به اشتراک بگذارید تا از برنامه کاری یکدیگر مطلع شوید تا از تداخل در زمان بندی جلوگیری شود.
سینک شدن با سایرسرویس‌های گوگل: یکی از مهمترین مزیت‌های این سرویس هماهنگی با سایرسرویس‌های گوگل مانند جیمیل و گوگل میت است.
دسترسی راحت: از هردستگاهی می‌توانید به این سرویس دسترسی داشته باشید.


Zoom پلتفرم قدرتمند ویدئو کنفرانس


ابزاری محبوب برای برگزاری جلسات ریموت که به لطف رابط کاربری ساده و ویژگی‌های بسیار قدرتمند توانسته شهرت زیادی کسب کند. برخی از ویژگی‌های این پلتفرم:

جلسات با کیفیت بالا: زوم این امکان را دارد تا وبینارهایی با رزولوشن بالا با حداکثر 1000 شرکت کننده را برگزار کند. البته تعداد زیاد شرکت کننده بسته به پلن خریداری شده دارد.
سهولت در استفاده: رابط کاربری زوم بسیار ساده است. هر فردی با هر سطحی این توانایی را دارد که با آن کار کند.
ویژگی‌های منحصر به فرد: زوم برخی ویژگی های منحصر به فرد دارد که آن را از برخی پلتفرم‌ها متمایز میکند. Share Screen که با کیفیت و سرعت خوبی انجام می‌شود. اتاق‌های فرعی درون هر میت که کاربردی‌های زیادی دارد. ضبط خودکار جلسات و امکان دانلود آن پس از پایان جلسه، امکان چت و پیام رسانی بین افراد، تغییر پس زمینه پشت سرتان و مهترین ویژگی آن که بایستی به آن اشاره شود امنیت بالا با پروتکل‌های خاص رمزنگاری است. 


چه کسانی از زوم استفاده می کنند؟ طیف گسترده‌ای از کسب و کارها و  افراد با شغل‌های مختلف از این پلتفرم استفاده می‌کنند. با این حال دولت‌ها برای برگزاری جلسات اداری، وبینارها و حتی از زوم برای اهداف آموزشی نیز استفاده می‌شود و توانایی پاسخگویی خوبی در هنگام ترافیک بالا دارد. با همه این موارد زوم دو پلن پولی و رایگان دارد که پلن رایگان زوم محدودیت‌هایی در زمان استفاده و تعداد افراد درون جلسه دارد.

Microsoft Teams


این پلتفرم  در یک کلام، فراتر از یک سرویس آنلاین ویدیو کنفرانس است. یک ابزارهمه کاره که به تیم‌ها این امکان را داده تا براحتی از هرنقطه باهم در ارتباط باشند و موثرتر عمل کنند. این نرم‌افزار بخشی از مجموعه Microsoft 365 است که محصولات دیگری مانند ورد، اکسل و پاورپوینت نیز دارد. سرویس رایگان این پلتفرم نیز بخوبی عمل کرده و ویژگی‌های خوبی را نیز ارائه می‌دهد.

برخی از ویژگی‌های مهم Microsoft Teams

راه اندازی ویدئو کنفرانس
چت فردی و گروهی
اشتراک گذاری فایل به صورت فردی یا گروهی
مشخص تسک‌ برای هرفرد یا گروه
سازماندهی
ادغام سازی با سایر برنامه‌ها مانند ترلو یا دراب باکس
استفاده از این پلتفرم چه مزیت‌هایی برای شما خواهد داشت؟

این پلتفرم فراتر از یک سرویس ویدئو کنفرانس است و یک سرویس تعامل یکپارچه همه‌جانبه است.
ادغام با سرویس Microsoft 365
برای کاربران Microsoft 365 استفاده از این پلتفرم رایگان است.
برگزاری جلسات با تعداد نفرات زیادتر


Bitdefender


Bit-defender یک شرکت پیشرو در زمینه ساخت محصولات امنیت سایبری است که امروزه طیف گسترده‌ای ازآنتی‌ویروس‌های مورد استفاده کاربران و شرکت‌های مختلف ساخته Bitdefender است. این محصول که باهمان نام بیت دیفندر شناخته می‌‎شود برای پلتفرم‌های ویندوز، اندروید و مک و IOS ارائه می‌شود. این محصول بدلیل عملکرد قدرتمند، رابط کاربری بسیار آسان و استفاده کم مشهوراست.

ویژگی‌ها


مسدود کردن حملات ویروس‌ها، بدافزارها، باج‌افزارها و حملات فیشینگی با استفاده از حفاظت چند لایه پیشرفته
اسکن کردن دائمی دستگاه در عین استفاده کم از منابع سیستم
ترافیک شبکه را به صورت دائمی آنالیز کرده و وب‌سایت های مخرب را مسدود میکند.
تجزیه و تحلیل بدافزارها، دفاع پیشرفته برای شناسایی و جلوگیری از حملات روزصفر.
به صورتی روان در پس زمینه اجرا شده و بدون افت عملکرد در سیستم فعالیت خود را انجام می‌دهد.
بدون نیاز به پیکربندی کردن پیچیده به صورت خودکار از سیستم محافظت می‌کند.
در هنگام انجام عملیات پرداخت این محصول روی مرورگر فعال شده تا از ایمن بودن پرداخت شما اطمینان بیابد.

منبع: سایت دارکوب

نرم‌افزارهای مدیریتی مدیریت و کنترل کارکنان، برنامه‌ریزی پروژه‌ها، تخصیص منابع و زمان‌بندی انجام کارها را برای شما آسان می‌کند. در این مقاله انواع مختلف از محبوبترین ابزارهای مدیریتی را بررسی خواهیم کرد.

آیا هنوز هم بین نرم افزارهای قدیمی مایکروسافت به عنوان نرم‌افزار مدیریتی جابه‌جا می‌شوید و خودتان را در سطرها و ستون‌ها غرق می‌کنید تا بالاخره از کارتان سر دربیاورید و در جلسات هفتگی حرفی برای گفتن داشته باشید؟

یک نفس عمیق بکشید.

قبول داریم … مدیریت وظایف و فعالیت‌ها در هر کسب‌وکاری از نظر بیشتر مدیران کاری طاقت‌فرسا به نظر می‌رسد. اما وقتی نرم افزارهای مدیریتی هستند، چرا باید این‌قدر خودمان را زجر دهیم تا بالاخره بتوانیم یکی دو دادۀ به‌دردبخور از فعالیت‌هایمان استخراج کنیم؟

اگر به دنبال نرم ‌افزار مدیریتی می‌گردید، این روزها به قدری گزینه‌های خفن وجود دارد که با استفاده از آن‌ها بتوانید به استادبزرگِ مدیریت تبدیل شوید!

نرم افزار مدیریتی چیست؟


یک نرم افزار مدیریتی نرم افزاری است که برای مدیریت و کنترل کارکنان، برنامه‌ریزی پروژه‌ها، تخصیص منابع و زمان‌بندی انجام کارها استفاده می‌شود.

این ابزارها به مدیران و همچنین کل اعضای تیم کمک می‌کنند تا فرایندها، فعالیت‌ها، مخارج، کیفیت و تمام اسناد رد و بدل شده در طول پروژه را کنترل کنند. در ضمن، نرم‌ افزارهای مدیریتی می‌توانند به عنوان بستری برای آسان‌تر شدن همکاری بین سهام‌داران یک شرکت یا پروژه عمل کنند.
کدام نرم افزارهای مدیریتی به درد ما می‌خورند؟
از مدیریت منابع و بودجه گرفته تا مدیریت اعضای تیم، هرکدام از وظایف یک مدیر آن‌قدر پیچیده هستند که مطمئناً شما برای انتخاب نرم افزار مدیریت باید موارد زیادی را در نظر بگیرید. اما تحقیقات و مطالعات ما نشان داده که به طور کلی، هر نرم افزار مدیریتی باید 5 جنبۀ کاربردی داشته باشد تا در نهایت به درد شما بخورد.

1. لیست وظایف یا Task list
نرم افزارهای مدیریتی با امکان اختصاص دادن و به روز رسانی وظایف به شما کمک می‌کند کارهای مهم‌تر را در اولویت خود قرار دهید. این‌طوری مطمئن خواهید بود که همۀ اعضای تیم شما در مسیر درست حرکت می‌کنند .

2. برنامه‌ها یا Schedules
ابزارهای مدیریتی که دارای قابلیت تقویم، نمودار گانت یا برنامه‌ریزی روزانه یا هفتگی باشند، نسبت به گزینه‌های دیگر برتری دارند. این قابلیت‌ها به شما کمک می‌کنند بفهمید کار یک پروژه تا کجا پیش رفته و هر کدام از افراد تیم چه فعالیت‌هایی در راستای پیشبرد کار انجام داده‌اند.

3. به‌اشتراک‌گذاری فایل یا File sharing
با امکان اشتراک‌گذاری و سازماندهی اسناد کلیدی پروژه، دیگر زمان تلف شده‌ای برای جستجوی فایل‌ها را نخواهید داشت و همۀ افراد از طریق یک دیتابیس واحد، به فایل‌های مهم دسترسی خواهند داشت.

4. ارتباط یا Communication
نرم افزارهای مدیریتی حتماً باید قابلیت ارتباط داشته باشند. چون اگر مدیر و اعضای تیم به صورت روان و ساده با هم در ارتباط باشند، تمام مشکلات در اسرع وقت حل خواهند شد و دیگر نیاز به مکاتبات کاغذی هم نخواهد بود.

5. گزارش‌دهی یا Reporting
بهترین نرم افزارهای مدیریتی قابلیت گزارش‌دهی و گزارش‌گیری دارند. این‌طوری مدیران می‌توانند مطمئن باشند پروژه در حال پیشرفت است و همۀ وظایف به موقع انجام می‌شوند.

با در نظر گرفتن این جنبه‌ها، حالا می‌توانیم نگاهی به بهترین نرم افزارهای مدیریت بیندازیم. البته انواع نرم‌افزار مدیریت در بازار وجود دارد که باید طبق نیاز، امکانات آن نرم‌افزار مدیریت کسب‌وکار و همینطور بودجه موردنظرتان یک نوع را انتخاب کنید.


بهترین نرم افزارهای مدیریتی

1. MeisterTask
ساختار ساده و در عین حال قدرتمند Kanban MeisterTask کارهای مدیریتی را خیلی ساده‌تر از قبل می‌کند. این ابزار مدیریت، آنلاین، بصری و هوشمند است. MeisterTask با طیف گسترده‌ای از قابلیت‌های ارتباطی‌اش به انتخابی محبوب برای تیم‌هایی تبدیل شده که به دنبال طراحی بصری تمیز و تجربۀ کاربری عالی هستند.

ویژگی‌هایی مانند مشاهدۀ افراد (Watching)، منشن کردن (Mentioning)، برچسب‌ها (Tags) و زمان‌بندی وظایف (Task Scheduling)، همکاری مدیر با تیمش را هم در خانه و هم در دفتر کار، ساده و لذت‌بخش می‌کند.

MeisterTask برای هر کدام از کارکنان یک صفحۀ شخصی ارائه می‌دهد که وظایف هر پروژه را می‌توان به آن پین و سازماندهی کرد.

قیمت: MeisterTask یک نسخه پایۀ رایگان با عملکردهای اصلی ارائه می‌دهد. اما نسخۀ پولی اولیۀ آن که ماهانه 8.25 دلار برای هر کاربر قیمت دارد، ویژگی‌های جامع‌تر و جذاب‌تری دارد. پکیج بیزنس MeisterTask با قیمت ماهانه 20.75 دلار قادر است بهترین خدمات مدیریتی ممکن را به تیم‌ها ارائه دهد.

2. Basecamp
Basecamp از آن نرم افزارهای مدیریتی محبوب است که خیلی از تیم‌های مدیریتی در جهان از آن استفاده می‌کنند. این نرم‌افزار چندین قابلیت مختلف در بحث همکاری یا Collaboration ارائه داده و سعی کرده روی همان‌ها متمرکز شود.

مثلاً شما در Basecamp یک منطقۀ بحث (Discussion Area) دارید که در آن همۀ کاربران می‌توانند نظرات خود را بگذارند و مدیر به آن رسیدگی کند. علاوه بر این، خلاصه‌ای از پروژه‌هایی که تیم شما در روز کار می‌کنند (مانند وضعیت‌ها و به‌روزرسانی‌ها) به صورت روزانه به ایمیل مدیر ارسال می‌شود.

جالب اینجاست که اگر نتوانستید فایل خاصی را پیدا کنید، می‌توانید از ابزار جستجوی قدرتمند این نرم‌افزار برای مکان‌یابی فایل‌ها یا مکالمات خود استفاده کنید. با این حال، Basecamp معایبی مثل نبود گزینه‌های سفارشی‌سازی هم دارد.

قیمت: Basecamp برای مشاغل یا بیزنس‌ها 99 دلار در ماه آب می‌خورد. اما برای معلمان و دانش‌آموزان کاملاً رایگان است.

3. Nifty
Nifty یکی از نرم افزارهای مدیریتی است که می‌توانیم آن را از ابزارهای موج نوی مدیریت به حساب آوریم. نیفتی با ترکیب همۀ قابلیت‌های مهم مدیریتی در یک نرم افزار، زحمات و دردسرهای مدیریتی را کاهش می‌دهد و بهره‌وری تیم را بهبود می‌بخشد.

نرم افزار Nifty به شما کمک می‌کند وظایف اعضای تیم را با استفاده از قابلیت kanban یا نمای لیست، مدیریت کنید. همچنین یک تقویم داخلی باحال دارد که می‌تواند با Google ادغام شود. اینجا قابلیت اشتراک‌گذاری فایل و اسناد با اعضای تیم هم وجود دارد.

قیمت: قیمت Nifty از 39 دلار برای تیم‌های 10 نفره شروع می‌شود و تا 124 دلار در ماه برای تیم‌های 50 نفره در دسترس است. در هر طرح قیمتی، تیم‌ها می‌توانند هر تعداد مهمان یا مشتری را که مایل‌اند بدون هزینۀ اضافی به محیط نرم‌افزار دعوت کنند.
Teamwork Projects
Teamwork Projects یکی از بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه است که ویژگی‌های بصری مختلفی مثل قابلیت مدیریت وظایف، پیام‌رسانی، ذخیره‌سازی فایل، ابزارهای ردیابی زمان و… را شامل می‌شود.

Teamwork Projects به مدیران پروژه کمک می‌کند تا پروژه‌های خود را با استفاده از ویژگی‌های منحصربه‌فردی مثل تقویم علامت‌گذاری شده (Marked Calendar)، نمودار گانت و قابلیت گزارش‌دهی ست‌آپ (Set-Up Reporting) پیش ببرند.

قابلیت ادغام این نرم‌افزار با DropBox، Google Drive و Box.com از دیگر مزایای تیم‌ورک پراجکت محسوب می‌شود.

قیمت: طرح‌های قیمت‌گذاری این نرم‌افزار بین 69 دلار در ماه (دفتر کوچک) تا 269 دلار (بیزنس‌های بزرگ) متغیر است.

5. ProofHub
ProofHub بر سادگی و کارآمد بودن تأکید دارد. این گزینه، یکی از آن نرم افزارهای مدیریتی است که نامش  برای مشاغل کوچک و در حال رشد آشناست. پروژه‌هایی که در بستر این نرم‌افزار آنلاین تعریف می‌شوند، قابلیت بحث، اشتراک‌گذاری و ویرایش دارند.

مدیریت وظایف، گردش کار‌، تابلوهای شغلی، نمودار گانت، گزارش‌ها، ردیابی زمانی، بحث، چت، تقویم، مدیریت فایل، یادداشت و اعلان‌های درون‌برنامه از ویژگی‌های جالب پروف‌هاب است.

قیمت: بسته به تعداد پروژه‌ها و فضای ذخیره‌سازی مورد نیاز قیمت ProofHub از 45 دلار در ماه تا 99 دلار متغیر است.

6. Zoho Projects
نرم افزار مدیریتی Zoho رابط کاربری تمیز و ساده‌ای دارد و در بحث برنامه‌ریزی عالی عمل می‌کند. اینجا می‌توانید با تقسیم و تجزیۀ پروژه‌ها به واحدهای قابل مدیریت بهره‌وری کار خود را بیشتر کنید و به شکل عملی شاهد پیشرفت کارهایتان باشید.

ابزارهای مختلف گزارش‌دهی و همکاری که برای سهولت همکاری بین مشاوران، فروشندگان، کارمندان و مشتریان در این نرم‌افزار پیاده‌سازی شده، زوهو را به یک گزینۀ عالی برای بیزنس‌های بزرگ تبدیل کرده است. زوهو قابلیت ادغام با ابزارهایی مثل Google Apps و DropBox را نیز دارد.

قیمت: Zoho یک طرح رایگان ارائه می‌دهد که شامل 1 پروژه و 10 مگابایت فضای ذخیره‌سازی ابری است. شما بسته به سطح کار و بزرگی بیزنس خود می‌توانید سراغ گزینه‌های 25، 50 و 80 یورویی آن نیز بروید. (هزینه به صورت ماهانه است.)
Trello
Trello برای ما ایرانی‌ها نامی محبوب و آشناست. این نرم افزار مدیریتی قادر است کل پروژه را در یک نما به تصویر بکشد. روی ای ابزار مدیریتی می‌توانید برای هر وظیفه کارت جداگانه‌ای بسازید و آن‌ها را در بورد یا تختۀ تریلو جابه‌جا کنید.

وقتی بتوانید لیست کارهایی که باید انجام دهید را روی یک تابلوی واحد نمایش دهید و برای هر یک از کاربران یک کارت وظیفه تعیین کنید، حداقل میزان سردرگمی را نسبت به وظایف موجود و ددلاین آن‌ها خواهید داشت.

قیمت: حتماً می‌دانید که Trello یک بسته رایگان با تابلوها، لیست‌ها، کارت‌ها و اعضای نامحدود ارائه می‌دهد. همچنین یک بستۀ بیزنس با هزینۀ 9.99 دلار در ماه دارد که اصطلاحاً شامل «پاور آپ» نامحدود است و ویژگی‌های جالب زیادی به آن اضافه می‌شود. تریلو یک بسته سازمانی با هزینۀ ماهانه 20.83 دلار هم دارد.

8. JIRA
JIRA یکی دیگر از نرم افزارهای مدیریتی محبوب است که بیشتر به درد تیم‌های توسعه نرم‌افزار می‌خورد. این تیم‌ها با استفاده از جیرا می‌توانند اسکرام‌بردهای قابل تنظیم و تابلوهای کانبان ایجاد کنند و از قابلیت گزارش‌دهی در لحظۀ نرم‌افزار استفاده کنند.

با به‌کارگیری قابلیت ردیابی اشکالات (Track Bug) مشکلات برجستۀ پروژه خودشان را نشان می‌دهند. اینجا نظارت بر زمان صرف شده برای هر کار خیلی آسان است. جالب است بدانید JIRA دارای مجموعه‌ای قوی از APIها است که به کاربران کمک می‌کنند آن را به خیلی از نرم‌افزارهای دیگر متصل کنند.

قیمت: بسته به تعداد کاربرانی که دارید، قیمت جیرا از 10 دلار در ماه تا 1500 دلار متغیر است.

9. Asana
اگر به فکر منظم نگه داشتن فضای کار خود هستید، نرم افزار مدیریتی آسانا پیشنهاد فوق‌العاده‌ای است. Asana وظایف، پروژه‌ها و مکالمات را در قالب داشبوردهای کارآمدی نمایش می‌دهد. خیلی از کاربران این نرم‌افزار می‌گویند جذاب‌ترین ویژگی این ابزار امکان افزودن فیلدهای مربوط به مشتری است.

آسانا نوعی صفحات تیمی دارد که در آن ایده‌ها و مکالمات برای همه به اشتراک گذاشته می‌شوند. اینجا شما یک «جعبه هوشمند» هم دارید که اعضای تیم با استفاده از آن به‌روزرسانی‌های مهم پروژه را دریافت می‌کنند.

نتیجه‌گیری


اینجا سعی کردیم بهترین نرم افزارهای مدیریت را بشناسیم. در ضمن، فهمیدیم برای انتخاب نرم‌ افزارهای مدیریتی که با شرکت ما سازگار باشند، باید عواملی مثل اندازۀ تیم و کسب‌وکارمان و همچنین ویژگی‌هایی که نیاز داریم را بشناسیم. امیدواریم این راهنمای جامع به شما کمک کند نرم افزار مدیریت پروژه مناسب را پیدا کنید و به خوبی از آن استفاده کنید.

منبع: وبسایت دیدار